SmoothieBreak®
AtWork

Hur ser fruktskålen ut på din arbetsplats?

shutterstock_708790549
shutterstock_126343976
shutterstock_115581472

SmoothieBreak® - 23 olika frukter, bär och grönsaker

Situation_5.0

SmoothieBreak® erbjuder en mix av 23 olika frukter, bär och grönsaker, näringsberäknade i 13 unika SoGoNice portionspåsar.

13 noga utvalda Smoothierecept

SmoothiePlus+

Addera gärna det lilla extra för att ytterligare öka näringsinnehållet, erbjud SmoothiePlus+.

Totalt går det att göra 117 varianter, baserat på våra 13 smoothierecept och 8 addings.
Alla 117 varianter av våra smoothies är näringsberäknade av vår dietist.

Vilken blir din favorit?

Rödbeta är inte bara gott utan innehåller även flera viktiga näringsämnen. Den är rik på folsyra, B6, kalium och framförallt på nitrat som visat sig ha flertalet hälsofrämjande egenskaper.

Vetegräs innehåller 90 mineraler och vitaminer samt 19 av 20 aminosyror inklusive samtliga essentiella. Dvs utmärkt för dig som tränar eller motionerar.

Korngräs är speciellt rikt på mineralerna järn, zink och kalium. Korngräs innehåller enzymer och samtliga B-vitaminer. Innehåller dessutom alla essentiella (livsnödvändiga) aminosyror och därmed perfekt för dig som tränar.

Morötter är inte bara goda, utan innehåller även massor av näringsämnen. Framför allt har de ett högt innehåll av betakaroten; en antioxidant som ger morötterna dess färg och som omvandlas till A-vitamin i kroppen. A-vitamin behövs bl.a. för synen och huden. Morötter är dessutom mycket fiberrika.

Grönkål är en av våra mest näringsrika grönsaker och en mycket populär medlem i kålfamiljen. Den är rik på bl.a. A-, C- och K-vitamin, järn, kalcium och lutein. Dessutom är den fiberrik och kålens gröna färg innehåller mycket klorofyll. Med andra ord en perfekt näringsboost!

PLOG Norrländska Blåbär är ett pulver av blåbär som vuxit vilt i de lappländska skogarna. De många soltimmarna under sommaren i norr gör bären extra näringsrika. Blåbär är bl.a. rika på C-vitamin, fibrer och antioxidanten antocyanin, som ger bäret dess blå färg.

PLOG Skånsk Havtorn är ett syrligt pulver av Havtorn som är odlad i Skånska Tollarp. Havtorn innehåller stora mängder vitaminer, mineraler och fleromättade omega-fettsyror, framförallt omega 7.

PLOG Norrländska Lingon är ett pulver av lingon som vuxit vilt i de lappländska skogarna. De många soltimmarna under sommaren i norr gör bären extra näringsrika. Lingon är bl.a. rika på C-vitamin, tanniner och antioxidanten resveratrol.

SmoothieBreak® ger dig ny energi

Situation_2.1_HR
Situation_2.2_HR
Situation_2.3_HR

Vi erbjuder SmoothieBreak® från 23 orter i Sverige

Från Luleå i norr till Simrishamn i söder, så oavsett var i Sverige du bor så går det att få SmoothieBreak® till sin arbetsplats

Arbetsdagens fyra perioder

Genom att ta pauser under arbetsdagen så ökar effektivitet och fokus samt att det skapar möjligheter för medarbetarna att få en dialog med varandra under mer informella former, vilket gynnar gemenskap, arbetsglädje och trivsel. SmoothieBreak® går med fördel att använda även till möten, frukost, mingel och  föreläsningar. Det går även att stärka ”det första intrycket” genom att erbjuda dina gäster Smoothie.

Företaget bjuder sin medarbetare på smoothies under ett sk. SmoothieBreak® 1-2 gånger per dag, förslagsvis ca. 10:00 och 15:00 varje dag.

  • Period 1 – 08:00-10:00
  • SmoothieBreak® 1 10:00-10:10
  • Period 2 – 10:10-12:00
  • Lunch 12:00-12:45
  • Period 3 12:45-15:00
  • SmoothieBreak® 2 15:00-15:10
  • Period 4 15:10-17:00

Det här behövs för att komma igång

folder-situation-del1-2
folder-situation-del2-2web
folder-situation-del3-2-1web

Länkar

Klicka på nedan länkar för mer information om våra övriga koncept

Finns det några fler frågor